Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Золочів

Понеділок, 12 квітня 2021, 16:32

Золочівська міськрада не може знайти ЗМІ для висвітлення своєї діяльності

Золочів

Золочівська міськрада скасувала закупівлю з висвітлення своєї діяльності у ЗМІ в 2021 році.

Золочівська міська рада Золочівського району Львівської області відмінила закупівлю у системі ProZorro на послуги з розміщення статей та оголошень в друкованих засобах масової інформації, які переможець тендеру мав поставити до 31 грудня 2021 року.

Аукціон стартував 15 лютого, участь у ньому взяла лише ГО "Наша українська справа", що запропонувала розміщувати матеріали про міськраду за 198 702 грн. Очікувана вартість послуг становила 199 000 грн.

Мерія Золочева відмінила закупівлю через те, що всі документи підписала керівниця цієї ГО, а також через неточність у документації.

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру повинен був впродовж року розміщувати у місцевих друкованих засобах масової інформації інформацію Золочівської міської ради. Обсяг надання послуг орієнтовно становить 39900 кв.см.

Основні вимоги:

- мова видання: українська;

- періодичність видань: не менше один раз в тижень;

- досвід роботи в даній сфері: не менше 2 років;

- сторінки видання, на яких буде розміщуватися матеріал: на будь-якій сторінці видання (за винятком, якщо замовник у заявці буде вказувати конкретні сторінки);

- цільове призначення і тематична спрямованість: суспільно-політичне та (або) інформаційне.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.