Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Дрогобич

Середа, 28 липня 2021, 12:17

У Дрогобичі запровадили безготівковий розрахунок за проїзд в маршрутках

Дрогобич

У 29 дрогобицьких автобусах можна розрахуватися карткою чи смартфоном.

Про це повідомила пресслужба Дрогобицької міської ради.

З червня у Дрогобичі запровадили безготівковий розрахунок за проїзд у громадському транспорті. У 29 автобусах Дрогобича облаштували валідатори, що дає змогу оплатити проїзд банківською карткою чи смартфоном.

"Ввпродовж кількох років у Дрогобичі розвивають систему "Розумне місто". Сферу пасажирських перевезень на території міста обслуговує ДКП "Дрогобицьке АТП". Місцевим самоврядуванням прийнято рішення про запровадження Е-технологій у громадському транспорті" − йдеться у повідомленні.

Крім того, у 2020 році в  Дрогобичі запровадили "Картку Дрогобичанина", яка при розрахунку у громадському транспорті дає знижку у розмірі 1 гривня. Також ця картка надає двадцять безкоштовних проїздів у громадському транспорті на місяць для пільгових категорій. 

Нагадаємо, у червні мерія Дрогобича підписала меморандум про співпрацю у сфері поводження з побутовими відходами з латвійською компанією. А на території лікарні у Дрогобичі збудують вертолітний майданчик для перевезення важкохворих.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.