Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Трускавець

Четвер, 9 вересня 2021, 10:33

У Трускавці Зеленський відзначить найкращих нардепів з партії Слуга народу

Трускавець

З'явилася програма  виїзного засідання фракції Слуга народу в Трускавці.

Про це повідомляє Українська правда.

Впродовж 1-2 жовтня у Трускавці відбудеться виїзне засідання фракції Слуга народу за участю президента Володимира Зеленського, яке передбачає нагородження "найкращих депутатів", сесії з силовиками та радником голови Офісу президента Андрієм Єрмаком.

Місцем проведення обрали готелі Трускавця Rixos Prykarpattya, "Міротель" та "Лісова пісня".

Згідно із програмою заходу, 1 жовтня планується провести сесію з радником голови Офісу президента Тимофієм Миловановим, 2 жовтня до Трускавця має приїхати Володимир Зеленський, тоді відбудеться сесія за участі керівників силових відомств.

Опісля – робота в групах і презентація напрацювань, ввечері розпочнеться церемонія нагородження "найкращих депутатів" та гала-вечеря, де глава фракції Слуга народу Давид Арахамія відіграє dj-сет.

Зазначимо, раніше стало відомо, що Слуги народи планують провести робочу нараду за участі президента Володимира Зеленського в одній з областей на заході України.

Тоді ж у ЗМІ поширилася інформація про те, що Володимир Зеленський планує незабаром має провести зустріч із фракцією Слуга народу у Трускавці, як це було влітку 2019 року – тоді партія Слуга народу проводила тренінг для своїх майбутніх народних депутатів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.