Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

громадський транспорт Львова

Понеділок, 28 лютого 2022, 14:05

Електротранспорт Львова працюватиме до десятої години вечора

громадський транспорт Львова

Від завтра весь електротранспорт міста, окрім тролейбусного маршруту №29, працюватиме з 06:00 до 22:00 год.

Про це повідомляє преслужба Львівської міськради.

З 1 березня електранспорт Львова працюватиме за спеціальним режимом руху. Останній рейс із Залізничного вокзалу – о 22:15 год. У разі повітряної тривоги транспорт зупиниться, і пасажири мають дістатися найближчих укриттів.

Розклад руху громадського транспорту змінили за введення комендатської години з 22:00 до 06:00 год.

"Ми просимо львів’ян та гостей нашого міста з розумінням поставитися до особливостей роботи електротранспорту, оскільки працівники нашого підприємства – водії трамваїв та тролейбусів, монтери колії, наші працівники із служби енергогосподартва, з безпеки руху та інші – долучені до формування оборонних заходів у місті", – додали у ЛКП «Львівелектротранс».

Нагадаємо, у Львові створили інтерактивну мапу з укриттями для мешканців. Наразі на карті налічується близько 6 тисяч укриттів.

Раніше повідомлялось, що Рада єпископів Львова надасть приміщення храмів міста під укриття для населення.

Новина створена в рамках проєкту «Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа», який реалізується ГО «Атом» у партнерстві з ІА «Варіанти» за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС «Прямуємо разом». Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.