Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЗСУ

П'ятниця, 22 квітня 2022, 10:42

У Трускавці порушники комендантської години отримали повістки

ЗСУ

Порушникам комендантської години у Трускавці вручили військові повістки.

Про це повідомила пресслужба Дрогобицької РВА.

У Трускавці Дрогобицького району під час комендантської години, що триває з 23:00 до 6:00 год, зафіксували численні порушення. Зокрема, люди без будь-яких дозволів перебували в цей час на вулицях.

Як пояснили у Дрогобицькій РВА, комендантська година передбачає заборону перебування людей у визначений час на вулицях та в інших громадських місцях, а виключення діють лише для осіб зі спеціальними перепустками чи посвідченнями.

Саме тому представники комендатури Дрогобицького району вручили порушникам, серед яких чоловіки, повістки у військомат.

"Враховуючи факти порушень комендантської години у Трускавці, комендатура Дрогобицького району вже почала проводити там більш посильні перевірки за дотриманням такої норми закону. Маємо розуміти, що комендантська година – це не чиясь забаганка, це міра безпеки.

Саме вночі диверсійно розвідувальним групам ворога зручно проводити свою роботу, тому правоохоронці працюють над тим, щоб їх затримати. Розгулюючі містом мирні мешканці, відволікають увагу правоохоронців, тим самим, можливо несвідомо, допомагають ворогу. Ті, хто цього тут не розуміє – матимуть змогу проявити свою хоробрість у лавах Збройних сил України" –зазначив комендант Дрогобицького району, перший заступник начальника Дрогобицької РВА Роман Шлярп.

Першим таким особам призовного віку повістки вже вручили», — зазначив комендант Дрогобицького району, перший заступник начальника Дрогобицької районної військової адміністрації Роман Шлярп.

За його словами, у Дрогобицькому районі правоохоронці вже затримували диверсантів.

Нагадаємо, з 12 квітня у Львові та області комендантська година триває з 23:00 до 06:00 год.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.