Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

центр рекрутингу

city-adm.lviv.ua

Четвер, 11 квітня 2024, 12:04

У Львові відкрили центр рекрутингу 24-ї бригади імені короля Данила

центр рекрутингу

Центр рекрутингу 24-ї ОМБр імені короля Данила знаходиться на пл. Князя Ярослава Осмомисла, 9.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Вчора, 10 квітня, у Львові на пл. Князя Ярослава Осмомисла, 9 відкрили рекрутинговий центр 24-ої окремої механізованої бригади імені короля Данила ЗСУ.

Підрозділ одним з перших звільняв південні території України під час контрнаступу у 2022 році, тримав оборону міста Бахмут та досі виконує бойові завдання на одному зі східних напрямків.

Зараз найактуальніші вакансії у 24-тій бригаді – це оператори БПЛА та їх помічники і водії (тобто так звані екіпажі БПЛА), оператори системи радіоелектронної боротьби, оператори радіоелектронної розвідки, водії. Також зараз шукають офіцера фінансово-економічної служби, невдовзі буде посада бухгалтера. Водночас є різні штабні посади.

"Коли кандидат приходить до нас, наше завдання – зрозуміти, чого він хоче і на яку вакансію його навички найкраще застосувати. Якщо людина відповідає вимогам вакансії, беремо її анкетні дані та передаємо контакти у відповідний підрозділ. Після з’ясування вужчих питань, якщо все добре, готуємо рекомендаційний лист і забезпечуємо супровід до входження на посаду у бригаду" – пояснив військовий 24-ї бригади, рекрутер центру Василь Дзеса.

За його словами, якщо людина має бажання служити, їй завжди підшукають вакансію та запропонують можливість. 

Також у місті планують відкрити центр рекрутингу бригади "Холодний Яр".

Додамо, з лютого цього року у Львові працює перший український центр рекрутингу ЗСУ, а також рекрутингові центри бригади спеціального призначення НГУ "Азов", 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ, батальйону "Вовки Да Вінчі".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.