Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Вузька, 3

google.com.ua

П'ятниця, 26 серпня 2022, 13:02

Різник і Ломага перебудують вулицю Вузьку

вул. Вузька, 3

Виконком дозволив депутатам міськради Олексію Різнику та Юрію Ломазі реконструювати будівлю на вул. Вузькій під житловий будинок.

Сьогодні, 26 серпня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реконструкцію Олексієм Різником будинку на вул. Вузькій, 3 та на реконструкцію Олексієм Різником спільно з Юрієм Ломагою нежитлової будівлі на вул. Вузькій, 3-А у Львові під житло.

Двоповерховий нежитловий будинок вул. Вузькій, 3-А планують переобладнати під житло, натомість до квартири №2 на вул. Вузькій, 3 мають доєднати нежитлові приміщення.

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, суть питання полягає у тому, щоб нежитлове приміщення перевести у житловий фонд. Перед будинком є внутрішній дворик, де можуть паркуватися авто.

Коломєйцев додав, що будівництво повністю відповідає усім будівельнии нормам та вимогам.

Земельна ділянка, на якій зведуть новий житловий будинок, належить до зони Г-2 – торговоділові зони місцевого значення відповідно до зонінгу Личаківського району.

Зазначимо, Юрій Ломага та Олексій Різник на місцевих виборах-2020 пройшли до Львівської міської ради від партії Європейська Солідарність. Вони є адвокатами колишнього депутата Львівської обласної ради та депутата Львівської міської ради попереднього скликання Григорія Козловського. Різник представляв інтереси Козловського під час судових позовів, які стосувались недопущення бізнесмена до аукціонів купівлі об'єктів комунальної нерухомості у центрі Львова. 

У травні 2019 року фірма Ломаги ТзОВ "Львів-Енергія" знесла пам'ятку архітектури у Стрийському парку, а у 2018 році його фірма ТзОВ "Львівмедікалцентр" придбала приміщення у будинках на Площі Ринок, 12 і 13 за 34 млн грн.

У 2020 році Різник задекларував 93 мільйони гривень доходу, 25 мільйонів готівки та нову нерухомість у Львові та Винниках. Натомість Ломага придбав три нові будинки та дві ділянки на Львівщині, а також збільшив свою готівку до 26 мільйонів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.