Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація забудови на вул. Героїв Крут

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 11 квітня 2023, 11:52

На Героїв Крут зведуть 4-поверхівку з підземним паркінгом

візуалізація забудови на вул. Героїв Крут

Виконком дозволив збудувати на вул. Героїв Крут, 13 новий житловий будинок  на 8 квартир та з підземним паркінгом.

Вчора, 10 квітня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво Надією Швець багатоквартирного житлового будинку з підземним паркінгом та вбудованими нежитловими приміщеннями зі знесенням існуючого будинку на вул. Героїв Крут, 13 у Львові. 

Новий житловий будинок збудують на земельній ділянці загальною площею 0,0719 га, що перебуває у приватній власності і передбачена для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

 

Згідно із містобудівною документацією, будинок складатиметься з п'яти частин, висотою 17,50 м (вихід на дах), 14,80 м (4-поверхова частина будинку), 9,90 м (3-поверхова частина будинку), 6,75 м (2-поверхова частина будинку) та 3,60 м (1-поверхова частина будинку). Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 45%.

Ділянка, де планують звести новобудову, знаходиться у зоні малоповерхової забудови, однак у міськраді наголосили, що ця зона дозволяє будівництво житлових будинків до 4 поверхів.

У будинку передбачено 8 квартир, а у підземних паркінгах загалом буде 11 машиномісць. 

Земельна ділянка, на якій зведуть новобудову, належать до зони Ж-1 – зона садибної забудови відповідно до зонінгу Сихівського району.

За даними аналітичної системи YouControl, мешканка села Зубра Надія Швець з 2013 року зареєстрована як фізична особа-підприємець, займається діяльністю готелів і подібних засобів тимчасового розміщування. Їй належить низка львівських будфірм, серед яких – ТзОВ "Парк Арена", якому у 2018 році виконком дозволив збудувати багатоповерхівки поблизу стадіону "Арена Львів".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.