Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Прес-реліз,   Четвер, 11 січня 2024, 15:00

Як вибрати надійну платформу для спортивних прогнозів

Щоб успішно робити ставки на спорт, потрібно правильно вибрати букмекера.

А це завдання не з простих для новачків у сфері беттінгу. В Україні існує достатня кількість букмекерських контор, які дають можливість укладати парі на обраний вид спорту. Після проведення низки досліджень беттори зможуть вибрати відповідну платформу. Гравці отримають виграш у разі, якщо команда або спортсмен переможуть, прийдуть до фінішу першими.

Ліцензування та репутація букмекера

Перш ніж зупинитися на одній із букмекерських компаній, щоб робити ставки на спорт https://pari1.win/, потрібно з'ясувати все, що стосується надійності платформи та її репутації. Водночас слід вивчити рейтинги, почитати відгуки та рекомендації досвідчених бетторів. Наявність ліцензії - головний критерій вибору беттінгової компанії. Якщо діяльність букмекера регулюють відповідні органи - це свідчить про його серйозні наміри. Репутація вкрай важлива і є головним показником успішної роботи БК.

Під час вибору відповідного букмекера ще потрібно враховувати такі моменти:

  • кількість функцій на сайті;
  • зручність інтерфейсу;
  • асортимент акцій і бонусних пропозицій;
  • доступні способи внесення депозиту і виведення грошей з виграшів.

Виграш від вірних прогнозів і успішних ставок на сайті легального букмекера нараховується беттерам. Його можна буде поставити на виведення. Не слід переживати про те, що його не захочуть виплачувати або гравець отримає гроші із затримкою. А також виключений момент раптового блокування акаунта без будь-яких пояснень.

Варіативність лінії та висота коефіцієнтів

Що вищі коефіцієнти пропонує букмекер, то вигідніше з ним співпрацювати. Це означає, що прибутковість вкладень зростає, а в довгостроковій перспективі цей пункт дуже важливий. Високі коефіцієнти дають змогу більше вигравати, якщо ставка за підсумком зіграє.

Коли в лінії розпису багато видів спорту, це теж позитивно впливає на гру. Що більше результатів пропонує букмекер, то вищий інтерес до нього беттора і йому легше зробити вибір у бік відповідного варіанту. З метою залучити більшу кількість клієнтів БК намагаються розширювати лінію розпису.

Відгуки гравців і рівень клієнтської підтримки

Обов'язково потрібно досліджувати політику букмекера щодо його клієнтів. Надійні компанії заохочують постійних відвідувачів різними способами. А служба технічної підтримки працює без збоїв, у максимально короткі терміни вирішуючи питання клієнтів, які звернулися до неї по допомогу. Особливо це важливо в моменти, коли ситуація вимагає моментального вирішення.

Відгуки реальних бетторів розкажуть про ситуації, з якими доводилося стикатися клієнтам в обраній букмекерській компанії. Зазвичай їх знаходять на відповідних тематичних форумах. Вони дають можливість зрозуміти:

  • наскільки хороша якість обслуговування клієнтів;
  • чи можна довіряти цьому букмекеру;
  • чи існують скарги з приводу роботи БК.

Щоб успішно зробити ставки на спорт в Україні, потрібно спочатку вибрати найкращого букмекера, спираючись на його репутацію та надійність. Головне в прибутковому беттінгу - відповідальний підхід і вміння керувати своїм банкролом, ніколи не укладаючи парі на останні гроші. Потрібно вчасно зупинятися і не намагатися відігратися будь-що-будь.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.