Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

хмарні сервіси

Прес-реліз,   П'ятниця, 29 березня 2024, 13:34

Amazon Cloud Services: хмарні технології, що потрібні бізнесу

хмарні сервіси

Вже ніхто не стане сперечатися, що інновації вкрай важливі для будь-якого бізнесу.

Раніше їх мали змогу використовувати тільки великі корпорації, проте вже кілька років вони стали набагато доступнішими. Компанія SoftwareOne допоможе впровадити такі рішення, як Amazon Cloud Services, що призведе діяльність на якісно новий рівень.

Зараз цей хмарний сервіс має надзвичайний попит. Мільйони клієнтів по всьому світу застосовує його інструменти та можливості. Хмарні технології – винахід людства, потенціал якого виявили не одразу.

Спочатку планувалося, що такий ресурс просто допоможе компаніям зберігати великі обсяги даних віддаленим способом, та використовувати їх за необхідності. Зараз це тільки одна з чисельних можливостей Amazon Cloud Services. Регулярно з’являються нові функції та інструменти, яких вже кілька сотень.

Широкі функціональні можливості

Хмарні сервіси від Амазон вже застосовують великі корпорації та менші компанії. Це дозволяє знизити витрати, швидко впровадити нові функції, серед яких:

  • обчислювальні функції;

  • технології інфраструктури;

  • зберігання баз даних та іншої інформації;

  • штучний інтелект та машинне навчання;

  • можливість аналітики та багато іншого.

Користувач хмарних сервісів не оплачує непотрібні для нього послуги. За необхідності можна завжди тимчасово випробувати нові сервіси, та згодом прийняти рішення про актуальність застосування цих функцій.

У міру зростання компанії можна орендувати більші потужності, сховища інформації. Крім того, в Amazon Cloud Services є готові шаблони, які вибирають залежно від напрямку діяльності підприємства.

Ефективні рішення для бізнесу

Використання хмарних технологій в бізнесі – закономірний етап розвитку. Якщо продовжувати роботу по старим алгоритмам, на успіхи розраховувати не слід. Наприклад, використовуючи хмари та штучний інтелект, можна суттєво підвищити об’єми продаж, в чому зацікавлений будь-який інтернет-магазин.

Ще донедавна при замовленні товару в вихідний день чи вночі потрібно було дочекатися, коли оператор відповість на запит клієнта. Зараз такі процедури доступні в цілодобовому режимі. Необхідно лише заповнити відповідні шаблони, щоб штучний інтелект надав клієнту базову інформацію про товар чи послугу або прийняв його замовлення.

Хмарні сервіси Amazon Cloud Services мають чимало інших цікавих інструментів та можливостей. При цьому можна не сумніватися у високому рівні безпеки, що підтверджується чисельними клієнтами, назви яких відомі кожному.

Як перетворити пасиви на активи

Власники бізнесу всіма способами намагаються мінімізувати витрати. Цей підхід правильний, але він не здатен забезпечити стрімкого розвитку. Необхідно діяти новими методами. Наприклад, виявляти нові закономірності в роботі та використовувати їх з користю. Зробити це не під силу навіть групі спеціалістів, адже мова йде про надзвичайні обсяги інформації. 

Проте великий об’єм не є перепоною для штучного інтелекту. ШІ не втомлюється на відміну від людини, ретельно аналізує інформацію та робить це в тисячі разів швидше. Залежно від отриманих висновків можна застосовувати ті чи інші інструменти, використовувати відповідне програмне забезпечення тощо.

Незалежно від діяльності компанії, необхідно діяти сучасними методами. Завдяки хмарним сервісам від Amazon Cloud Services така можливість є у кожного. Для переходу на новий етап розвитку необхідне впровадження інноваційних технологій. В найкоротші терміни така трансформація принесе свої плоди.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.