Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пікет під облрадою

Середа, 10 квітня 2024, 12:24

Вкладники львівської будкомпанії Рубікон Груп влаштували пікет перед Львівською облрадою

пікет під облрадою

Клієнти "Рубікон Груп" просять зобов'язати забудовника відновити будівництво придбаного ними житла.

Сьогодні, 10 квітня, під будівлею Львівської обласної ради зібралися клієнти львівської будівельної компанії "Рубікон Груп", які вимагають від обласної влади зобов'язати забудовника відновити будівництво придбаного ними житла.

Йдеться про вкладників, які придбали квартири у майбутньому житловому комплексі "Етно Дім", що на вул. Вулецька – вул. Горішня у Львові. За їхніми словами, досі їхні вимоги лише ігнорували: заяви у правоохоронні органи, відкриття кримінальних проваджень, надання свідчень – не принесли жодних результатів.

Вкладники вимагають чесного та ефективного розслідування можливих кримінальних правопорушень, внаслідок яких сотні сімей залишилися без житла в час війни, а також пропонують створити при прокуратурі тимчасову робочу групу із залученням представників від громадськості.

"Домовленість та готовність піти на компроміс між власниками компанії – найшвидший та найпростіший шлях до відновлення будівництва – про це твердо заявляють досвідчені адвокати, правоохоронці, громадські активісти. Ми просимо Львівську обласну військову адміністрацію стати тим майданчиком, де сторони врешті сядуть за стіл переговорів" – заявляють мітингувальники.

Зазначимо, ТОВ "Будівельно-інвестиційна компанія "Рубікон Груп" належить Марті Іваньо, Тетяні Мамчак, Марії-Ілоні Пастущак, АТ "Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд "Сіті Інвест Девелопмент" та АТ "Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд "Глоріон".

З літа 2023 року компанія повністю припинила будівництво житла.

Нагадаємо, у червні 2019 року виконком Львівської міськради погодив компанії "Рубікон Груп" збудувати на вул. М. Пимоненка – вул. Пасічній 6-поверховий будинок замість дозволених 4-х.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.