Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

www.pravda.lutsk.ua

Вівторок, 22 травня 2012, 14:31

Лісівники Львівщини до Євро-2012 створили 19 нових рекреаційних пунктів

На трасі Львів-Рава-Руська, у Любельському лісництві, працівники Жовківського лісгоспу створили нову відпочинкову зону. Загалом до Євро-2012 лісівники Львівщини створили 19 нових рекреаційних пунктів. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

У рамках проведення в області місячника озеленення, прибирання та благоустрою лісівники Львівщини створили нові лісові насадження на площі 1056 га, висадивши 6254 тис. шт. дерев і понад 1500 кущів, упорядкували 18 га територій парків та скверів. Про це повідомили в Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Крім того, працівники держлісгоспів області ліквідували 163 стихійних та упорядкували 61 постійне сміттєзвалище, очистили від сміття близько 6 км берегів рік, упорядкували 99 джерел.

У місячнику озеленення, прибирання та благоустрою взяли участь близько 1600 працівників лісового господарства Львівщини.

Нагадаємо, місячник озеленення, прибирання та благоустрою на Львівщині проведено відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Указу Президента України від 6 серпня 1998 року № 855/98 «Про День довкілля», розпорядження голови Львівської облдержадміністрації від 29 лютого 2012 року № 128/0/5-12 «Про проведення місячника озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.