Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

проспект Шевченка

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 13 грудня 2016, 12:00

У центрі Львова намагалися незаконно збудувати розважальний центр

проспект Шевченка

Суд остаточно заборонив ТОВ «Кіносвіт» будувати торговельно-розважальний центр у місті.  

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Відтак, прокуратурі вдалося уникнути скасування припису інспекції ДАБК у Львівській області, винесеного ще в 2013 році, яким зупинено незаконне будівництво ТОВ «Кіносвіт» торговельно-розважального центру на проспекті Шевченка, 3 – площа Галицька, 15 у Львові.

Зокрема, у 2015 році Львівський апеляційний адміністративний суд розглядав справу за позовом ТОВ «Асбуд-Інвест» до Інспекції ДАБК у Львівській області, треті особи – ТОВ «Кіносвіт», про скасування припису про зупинення виконання будівельних робіт.

Однак, 8 грудня цього року за результатами судового розгляду суд повністю відмовив у задоволенні позову ТОВ «Асбуд-Інвест». Рішення набрало законної сили з моменту його оголошення.

Нагадаємо, ще у квітні 2015 року Господарський суд Львівської області вирішив розірвати договір оренди із ТОВ «Кіносвіт» щодо цієї ділянки, площею 0,10 га.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.