Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Середа, 27 листопада 2019, 10:12

Львівське відділення АМУ зібралося в Київ на суд Садового

Андрій Садовий

Львівське відділення АМУ проведе виїзне засідання у Києві на підтримку Андрія Садового.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні Львівське відділення Асоціації міст України планує провести виїзне засідання перед приміщенням Вищого антикорупційного суду, де розглядатимуть справу щодо зловживання владою міського голови Львова Андрія Садового під час виділення землі для будівництва індустріального парку у Рясному.

Суд у справі зловживання владою Андрія Садового та чиновників Львівської міської ради відбудеться 27 листопада, відтак Львівське відділення АМУ скерувало відповідні звернення на ім’я міського голови Києва Віталія Кличка та міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

                      

Нагадаємо, 21 листопада Андрій Садовий опублікував відеозвернення, у якому зазначив, що йому вручили підозру у справі будівництва індустріального парку у Львові. 

Як пояснили у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі, через оборудки із землею на території Рясне-Руської, до якої причетні мер Львова та чиновники Львівської міської ради, держава втратила 93,5 млн грн, а у цій справі ще у 2015 році до прокуратури звернулися понад 60 осіб із заявами про незаконне відчуження їх землі.

САП вимагатиме у суді встановлення застави у 50 млн грн, на що Садовий повідомив, що звертатиметься до людей, щоб зібрати ці кошти.

За Садового готові поручитися екс-нардепи Сергій Кіраль, Оксана Сироїд, Олег Березюк, а також чинний нардеп від Самопомочі Павло Бакунець.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.