Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Leopolis Jazz Fest

Понеділок, 13 січня 2020, 17:50

Камасі Вашингтон приїде до Львова

Leopolis Jazz Fest

Камасі Вашингтон виступить під час Leopolis Jazz Fest, який проходитиме 25-29 червня у Львові.

Про це повідомляють організатори заходу Leopolis Jazz Fest.

Один із провідних джазових музикантів сучасності Камасі Вашингтон виступить 28 червня на сцені ім. Едді Рознера у рамках Leopolis Jazz Fest 2020, який відбудеться 25-29 червня 2020 року у Львові.

"Коли Камасі Вашингтон випустив у 2015 році свій феноменальний альбом The Epic, він відразу ж зробив його натхненником нашого покоління в сфері прогресивної, імпровізаційної музики, завдяки чому молодь відкриває для себе музику, яку не чула раніше. 172-хвилинна одіссея за участі гурту із 10 виконавців, The Next Step, збагачена елементами хіп-хопу, класичної музики та R&B, всім тим, що мало основний вплив на молодого саксофоніста та лідера гурту, який перевершив усі очікування про те, що таке "джазова" музика" – наголошують організатори заходу.

Зазначимо, Leopolis Jazz Fest (колишній Alfa Jazz Fest) – міжнародний джазовий фестиваль, який щорічно проходить в Україні в останні вихідні червня. Перший фестиваль відбувся в 2011 році.

IХ Міжнародний джазовий фестиваль Leopolis Jazz Fest проходив з 26 до 30 червня 2019 року. Варіанти зафіксували декілька миттєвостей цього фестивалю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.