Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські маршрутки

Середа, 25 березня 2020, 16:58

Водіям громадського транспорту дозволили перевозити більше десяти пасажирів

львівські маршрутки

Уряд дозволив заповнювати 50% місць для сидіння в громадському транспорті, а не перевозити лише 10 осіб, як це було до цього.

Про це повідомив голова Національної Ради економічного розвитку Олексій Дорошенко на своїй сторинці у Фейсбуці.

Сьогодні, 25 березня, уряд прийняв постанову, згідно із якою на час карантину у громадському транспорті пасаджирам дозволили займати 50% місць для сидіння, а не перевозити лише 10 людей, як це було до цього.

"Уряд прийняв постанову, яка уточнює, який бізнес може працювати в умовах запобігання поширення коронавірусу в Україні. Можуть працювати без обмежень. Суттєво покращили проїзд в громадському транспорті. Замість норми в 10 людей може бути заповнено 50% місць для сидіння", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні уряд продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни.

У Львові на час карантину скасували пільговий проїзд у громадському транспорті. Також у львівських маршрутках заборонили перевозити більше 10 пасажирів. Штрафи за порушення становлять від 17 до 170 тисяч гривень.

Додамо, на Львівщині організували спецрейси, які довозитимуть на роботу медиків та працівників спецслужб, у них дозволили перевозити більше 10 пасажирів. А ще раніше у Львівській ОДА переглянули роботу громадського транспорту і обмежили міжміські перевезення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.