Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Арена Львів

Понеділок, 31 травня 2021, 09:50

На стадіоні Арена Львів вакцинували більше тисячі мешканців Львівщини

Арена Львів

Цими вихідними на стадіоні "Арена Львів" щепили від коронавірусу більше тисячі мешканців області, які зареєструвалися у додатку "Дія".

Про це повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький на своїй Фейсбук-сторінці.

Цими вихідними, 29 та 30 травня, в новоствореному Центрі вакцинації на стадіоні "Арена Львів" вакцинували від коронавірусу 1041 мешканця Львівщини, зареєстрованого у додатку "Дія".

За словами голови Львівської ОДА, Львівщина є лідером за темпами вакцинації − майже 78 тисяч людей вакцинувались.

"Центр вакцинації на "Арені Львів" працюватиме і на наступні вихідні, доїзд залишається безкоштовним. Окрім того, за наявності додаткової вакцини, розглянемо можливість розгортання таких Центрів і в інших районах міста" − повідомив Максим Козицький.

Записатися на щеплення можна, зареєструвавшись в додатку "Дія" або через офіційний портал МОЗ з вакцинації. 

Зазначимо, про створення у Львові центру вакцинації населення стало відомо у вівторок, 25 травня. Однак тоді Козицький наголошував, що розташування стадіону є незручним для мешканців, тому облдержадміністрація продовжує розглядати альтернативні варіанти розміщення центрів вакцинації.

Пізніше у Львівській ОДА наголосили, що вакцинуватимуть лише осіб із черги  "Дії".

Додамо, у листопаді 2020 року у Львівській ОДА розглядали можливість розгорнути на стадіоні "Арена Львів" мобільний госпіталь для лікування пацієнтів з Covid-19. Тоді ж міський голова Львова Андрій Садовий виступив проти цього рішення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.