Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Середа, 11 травня 2022, 11:33

Козицький уявив себе Соломоном у пільгах для ГО осіб з інвалідністю

Максим Козицький

Максим Козицький дозволив отримати пільги на оподаткування для двох ГО осіб з інвалідністю та ще двом відмовив.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОВА Максима Козицького №50/0/5-22ВА від 10 травня 2022 року.

Максим Козицький розпорядився затвердити та відновити у наданні дозволів на право користування пільгами з оподаткування підприємствам та організаціям громадських організацій осіб з інвалідністю.

"З метою забезпечення реалізації державної політики у сфері соціального
захисту осіб з інвалідністю зобов'язую надати дозвіл на право користування пільгами з оподаткування підприємствам та організаціям громадських організацій осіб з інвалідністю, відмовити у наданні дозволу на право користування пільгами з оподаткування підприємству громадської організації осіб з інвалідністю" – йдеться у розпорядженні.

Зокрема, дозволили отримати пільги на оподаткування з 1 квітня цього року двом ГО осіб з інвалідністю – "Галицький Крамар" ГО "Організація осіб з інвалідністю "Новий шлях Галичини" та "Львівській виробничо-торгівельній компанії "Крафт".

Натомість відмову у наданні пільг на оподаткування отримали шість об'єднань двох ГО осіб з інвалідністю: "Об'єднання осіб з інвалідністю "Довіра людям" та "Організація осіб з інвалідністю "Новий шлях Галичини".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.