Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

промисловість Львівщини

Понеділок, 20 червня 2022, 13:17

Львівщина виділила 16 мільйонів для підтримки релокованого та місцевого бізнесу

промисловість Львівщини

У області виділили 16 мільйонів гривень для релокованих підприємств та місцевого бізнесу, що працює у сфері харчової, легкої, машинобудівельної промисловості.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОВА Максима Козицького № 92/0/5-22ВА від 16 червня 2022 року.

Максим Козицький розпорядився спрямувати 16 408 364 грн з обласного бюджету для підтримки 32 місцевих компаній та підприємців й для 9 релокованих підприємств.

"З метою забезпечення підтримки бізнесу у Львівській області на час дії воєнного стану зобов'язую затвердити рішення експертної комісії в рамках Програми підтримки бізнесу у Львівській області на період воєнного стану про переліки суб’єктів підприємницької діяльності для надання безповоротної фінансової допомоги" – йдеться у розпорядженні.

Зокрема, 900 тис. грн спрямують для 9 підприємств, які перемістили свої виробничі потужності на територію Львівської області з інших регіонів України, на підтримку організації їхньої фінансово-господарської діяльності.

Ще 15,5 млн грн отримають 32 підприємці та підприємства, які працюють у сфері харчової, легкої, машинобудівельної промисловості, на закупівлю обладнання. 

Нагадаємо, станом на 31 травня 147 підприємств завершили переїзд на територію області, а на підтримку бізнесу Львівщини на час дії воєнного стану в Україні передбачили 50 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.