Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація проєкту

lvivrada.gov.ua

Понеділок, 15 травня 2023, 10:09

У Брюховичах відкриють відділення реабілітаційного центру Unbroken

візуалізація проєкту

У приміщенні лікарні в Брюховичах облаштують відділення реабілітаційного центру Unbroken.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Комісія охорони здоров’я Львівської міськради підтримала виділення 2,8 млн грн для проведення проєктних робіт з реконструкції відділення лікарні на вул. В. Івасюка, 74 в смт Брюховичі для створення реабілітаційного центру екосистеми Unbroken.

За словами голови комісії, депутата міськради Валерія Веремчука, архітектурний конкурс був проведений ще восени минулого року. Серед поданих проєктів, журі обрало переможця.

"Ми розуміємо, що в країні реабілітаційні центри вкрай потрібні. У Брюховичах на території відділення лікарні, біля лісу це робити найкраще. Знаю, що гендиректор Першого ТМО активно працює з командою, щоб залучити для реконструкції грантові кошти партнерів, меценатів. А місто має швидко і якісно розробити проект і кошторис, щоб більш предметно розмовляти з благодійниками" – зазначив Валерій Веремчук.

Зазначимо, на початку року журі Всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу на проєктну пропозицію реабілітаційного центру на вул. В. Івасюка, 74 у Брюховичах оголосило переможцем проєкт авторського львівського колективу: Андрій Бєляєв, Дмитро Смалюк, Катерина Полев‘яненко, Остап Готь, Юрій Томищ / Проєктна Майстерня Бєляєвих.

Сам конкурс стартував у жовтні 2022 року.

Додамо, у квітні цього року у Львові відкрили першу чергу реабілітаційного центру Unbroken: старий корпус поліклініки на вул. Мазепи, 25 переобладнали під сучасний корпус реабілітації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.