Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

аеропорт "Львів"

Вівторок, 19 грудня 2023, 12:35

Козицький виділив львівському аеропорту понад три тисячі літрів дизпалива

аеропорт "Львів"

Львівська ОВА надала аеропорту "Львів" 3 000 літрів дизпалива для запобігання виникнення надзвичайної ситуації.

Про це йдеться у розпорядженні начальника Львівської ОВА Максима Козицького № 1165/0/5-23ВА від 4 грудня 2023 року.

Максим Козицький розпорядився виділили пальне ДП "Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького" для запобігання виникнення надзвичайної ситуації, враховуючи лист підприємства.

"Виділити з Львівського регіонального резерву матеріально-технічних ресурсів ДП "Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького" 3 000 літрів дизельного пального для запобігання виникнення надзвичайної ситуації унаслідок авіаційних аварій і катастроф" – йдеться у розпорядженні.

Аеропорт "Львів" зобов'язали впродовж 20 робочих днів з моменту отримання палива надати департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОВА обліково-звітні матеріали про їх оприбуткування та використання за призначенням.

Нагадаємо, у вересні цього року Львівська ОВА надала ДСНС Львівщини картки на 7 000 літрів бензину та 10 000 літрів дизпалива.

Також з середини серпня цього року АЗС значно підняли ціни на бензин та дизпаливо. Зокрема, вартість бензину та дизелю подорожчали орієнтовно на 3 гривні за літр.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.