Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

затримання

vpzhr.gp.gov.ua

Середа, 10 квітня 2024, 11:00

На Львівщині поліцейський та військовий з спільниками організували схему вимагання грошей в ухилянтів

затримання

Шахраї зімітували незаконне переправлення за кордон та вимагали гроші у військовозобов’язаних.

Про це повідомляє Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону на своїй сторінці у Фейсбуці.

Правоохоронці, за процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону, повідомили про підозру правоохоронцю, військовослужбовцю та ще трьом особам за фактом вимагання та шахрайства.

"Вказані особи за гроші пообіцяли двом військовозобов’язаним виготовити відповідні документи та внести відомості про них до системи "Шлях". Вони, як волонтери, мали б виїхати за межі України в умовах воєнного стану. Однак насправді підозрювані ці документи підробили, а згодом, володіючи інформацією про плани чоловіків перевезти через кордон значну суму коштів, вирішили влаштувати засідку та видурити ще більше грошей.

Дорогою до відправного пункту вимагачі перевдягнуті у військову форму зупинили автомобіль з своїми "клієнтами" та представились працівниками ТЦК і СП. Погрожуючи викрити неправомірні дії чоловіків запропонували їм "відкупитись" за 20 тисяч доларів" – йдеться у повідомленні.

Наразі усім підозрюваним обрали запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.