Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

СБУ Львівщини

Понеділок, 3 жовтня 2022, 15:19

У Львові збудують багатоповерхівку для СБУ Львівщини

СБУ Львівщини

Депутати підтримали розроблення ДТП, що передбачає будівництво житлового будинку для СБУ Львівщини.

У четвер, 29 вересня, на сесії Львівської міської ради депутати прийняли рішення про затвердження детального плану території у районі вул. Д. Вітовського, вул. Д. Лукіяновича, вул. П. Грабовського.

"За" проголосували 42 депутати.

Згідно із документом, з проханням прийняти детальний план території у районі вул. Д. Вітовського, вул. Д. Лукіяновича, вул. П. Грабовського, загальною площею у 2,568 га, щоб мати змогу розпочати будівництво житла, до міськради ще у 2021 році звернулося управління СБУ у Львівській області.

Зокрема, йдеться про реконструкцію теперішньої нежитлової будівлі під житловий 6-поверховий будинок на вул. Вітовського, 38а для потреб СБУ Львівщини. Орієнтовна загальна кількість квартир складе – 33, з них 5 – службове житло.

Орієнтовна загальна площа квартир становить 2137,26 м². Перший поверх частково буде виділено для паркування авто (місткістю 7 машиномісць) та частково (площею 216,22 м²) відводиться для комерційних цілей. На другому поверсі передбачено влаштування дитячого дошкільного закладу короткотривалої дії та 5 службових квартир. Передбачено також влаштування підземної автостоянки місткістю 26 машиномісць.

 

Розрахунковий термін реалізації детального плану – 3 роки.

Додамо, у 2021 році виконком затвердив ескіз реконструкції вулиці Д. Вітовського. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.